Vilistlane asub tööle õppealajuhatajana

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Pihlak läheb maavalitsusest tööle Paalalinna kooli.
Tiina Pihlak läheb maavalitsusest tööle Paalalinna kooli. Foto: Peeter Kümmel

​Kui eelmine õppeaasta oli jõudnud esimese kuu lõppu, kinnitati Paalalinna kooli õppealajuhataja Janika Kivistik tööle abilinnapeaks. Kaks konkurssi, et leida talle mantlipärija, on kandnud lõpuks vilja – 1. augustist võtab õppetöö juhtimise üle maavalitsuses pikka aega ametis olnud Tiina Pihlak.

Esimene konkurss Viljandi linnavalitsusse tööle suundunud Kivistikule asendaja leidmiseks oli mullu detsembris. Siis otsustas sõelale jäänud kandidaat viimasel hetkel ümber. Seni kohusetäitjaga läbi ajanud Paalalinna kool korraldas uue konkursi tänavu kevadel. «Kevadel tundsin, et see koht ootab mind,» ütles sama kooli vilistlane Tiina Pihlak.

Kuigi Pihlak on töötanud 15 aastat maavalitsuses, olles esimesed kümme siseaudiitor ja järgmised viis avalike suhete juht, on kasvatusteaduste magistril ka koolis töötamise kogemus: ta on kaheksa aastat andnud Viljandi kultuuriakadeemias loenguid majanduse lektorina. Sel ajal, kui Paalalinna kool jäi õppealajuhatajata, töötas Pihlak hoopis Viljandi vabas waldorfkoolis klassiõpetajana. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles