Olümpialased läksid kohvreid pakkima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile tegid Eesti paarisaerulise neljapaadi sõudjad, valitsevad Euroopa meistrid Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä Viljandi järvel oma viimase tugevama treeningu kodumaal ning juba täna õhtul lendavad nad koos abilistega Rio de Janeiro olümpiamängudele.
Eile tegid Eesti paarisaerulise neljapaadi sõudjad, valitsevad Euroopa meistrid Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä Viljandi järvel oma viimase tugevama treeningu kodumaal ning juba täna õhtul lendavad nad koos abilistega Rio de Janeiro olümpiamängudele. Foto: Elmo Riig

Eile hommikul tegid Eesti paarisaerulise neljapaadi mehed Viljandi järvel oma viimase suurema sõudmistreeningu enne 6. augustil Rio de Janeiros algavat regatti ja täna pärast kerget harjutuskorda jõusaalis Pärnus asutavad nad end lennukile.

Eesti sõudmiskoondise treener Mati Killing nentis enne viimast Viljandi treeningut, et Rios ees ootav kanal on meie sportlastele seni proovimata võistluspaik. Kuid nagu ta ütles, vesi on ikka vesi.

Võistluspaigast enam valmistas staažikale treenerile muret, kuidas suudavad mehed ajavööndiga kohaneda. «Lähme aga kohale mõõdukalt vara. Tõsisemate sõitudeni on veidi alla kahe nädala ja see on paras aeg,» lausus ta ning täpsustas, et 6. augustil kavas oleva eelsõidu ja finaalide vahele jääb veel neli päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles