Konserveerimine jätkub pärast folki

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Maakivist meistrid teisipäeval Viljandi ordulinnuses palava päikese all tööd tegemas: (vasakult) Juhani Lumera, Kaspar Korsar ja Hardi-Sander Luik.
Osaühingu Maakivist meistrid teisipäeval Viljandi ordulinnuses palava päikese all tööd tegemas: (vasakult) Juhani Lumera, Kaspar Korsar ja Hardi-Sander Luik. Foto: Elmo Riig

Osaühingu Maakivist asjatundjad alustasid eelmisel nädalal Viljandi lossivaremete konserveerimist ning jätkavad seda taas pärast täna algavat ja neli päeva kestvat folgipidu.

Firma juhatuse liige ja maakivimeister Hardi-Sander Luik ütles, et Viljandi linna ja muinsuskaitseameti toetusel teeb osaühing Maakivist Viljandi ordulinnuse heaks tööd teist suve järjest.

«Kui eelmisel aastal konserveerisime maakivimüüri, siis nüüd võtame ette telliskivimüüri,» lausus ta. «Alustasime tänavu aga ühe avariiolukorra likvideerimisega – möödunud sügisel varises kokku üks ammu konserveeritud müürijupp.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles