Centrum hakkas kerkima, konkurendid jälgivad mängu

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva lõunaks olid töömehed Centrumi katusel ette valmistanud pinna, kuhu asutakse poste paigaldama. Juurdeehitis, kus saab endale koha kino, valmib kõigi eelduste kohaselt veebruaris.
Kolmapäeva lõunaks olid töömehed Centrumi katusel ette valmistanud pinna, kuhu asutakse poste paigaldama. Juurdeehitis, kus saab endale koha kino, valmib kõigi eelduste kohaselt veebruaris. Foto: Elmo Riig

Viljandi kinoehituse võidujooksus pani esimese reaalse märgi maha Centrum, kes umbes kuuajalise ettevalmistusperioodi järel on alustanud hoonele lisakorruste ehitamist. Välistatud ei ole võimalus, et paari aasta pärast asub teineteisest mõne­kümne meetri kaugusel kaks suurt kino. 

Centrumi  esindaja Riho Maisa sõnul on ettevalmistused ehituseks käinud juba tükk aega. «Teatavasti on tänapäeval nii, et suur osa ehitisest saab valmis tehases ja tuuakse siis kohale,» selgitas ta. «Nüüd alustati silmaga nähtavate töödega.»

Esmalt kerkivad Centrumi ärikeskuse mõni aasta tagasi valminud juurdeehitise katusele postid, mis jõudsid kohale eile lõunaks. Riho Maisa kinnitusel on Sakalale varem öeldud plaanid endiselt jõus ja uus kino on kavas avada järgmise aasta veebruaris. Kinosse on plaanitud kaks saali, mis mahutavad kokku ligikaudu 260 vaatajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles