Nurgakivi saanud Ramsi lasteaed tõstab ehitaja eriala populaarsust

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nurgakivi panekut oli oma silmaga kaema tulnud ka osa Ramsi lasteaias käivatest mudilastest, kes hakkavad järgmise pooleteise aasta jooksul vana lasteaiahoone aknast nägema, kuidas neile mõeldud tulevikumaja valmib.
Nurgakivi panekut oli oma silmaga kaema tulnud ka osa Ramsi lasteaias käivatest mudilastest, kes hakkavad järgmise pooleteise aasta jooksul vana lasteaiahoone aknast nägema, kuidas neile mõeldud tulevikumaja valmib. Foto: Aivar Aotäht

Eile sai nurgakivi Viljandimaa esimene ühiskondlik hoone, mis hakkab vajaminevat energiat ise tootma. Kohal olid ka tulevased asukad ehk Ramsi lasteaia kasvandikud ja õpetajad, kelle silme all maja kerkima hakkab.

Ramsi lasteaia Tareke juhataja Maret Tamme ennustas, et kui seni on enamik lasteaeda lõpetavaid poisse soovinud saada politseinikuks või päästjaks, siis aasta pärast haarab tõenäoliselt liidrikoha ehitajaamet, sest nende 1960. aastate lõpul rajatud hoone akendest hakkab iga päev avanema vaatepilt uue maja kallal askeldavatest töömeestest.

Juba eile laekus esimene sooviavaldus. Koos Viljandi vallavanema Ene Saarega vutlari nurgakivisse matnud Ramsi lasteaia poiss Andero ütles juhatajale pärast kelluga segu viskamist, et tema tahab ehitajaks saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles