Toidukohad toovad lisajõude ja pakuvad erilahendusi

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusika festivali ajal on Viljandi söögikohad külalisi täis. 2013. aastal käisid restoranis Fellin Eesti president Toomas Hendrik Ilves ja Läti riigipea Andris Bērziņš.
Pärimusmuusika festivali ajal on Viljandi söögikohad külalisi täis. 2013. aastal käisid restoranis Fellin Eesti president Toomas Hendrik Ilves ja Läti riigipea Andris Bērziņš. Foto: Elmo Riig

Viljandi toidukohad lähevad pärimusmuusika festivalile vastu laias laastus kaks korda suuremate jõududega kui tavaliselt ning muudavad oma menüüd suurele rahvahulgale sobivamaks. Vahetult pärimeetri piiri taga asuv Fellin paneb püsti isegi kioski, kus müüakse burgereid.

Kohviku Amrita perenaine Kristi Lõhmus ütles, et kui tavaliselt on köögis töötamas kaks-kolm kokka, siis järgmistel päevadel neli-viis. Lisatööjõudu võetud pole, oma töötajatel on sel ajal suurem koormus. «Nii on see kolmapäevast esmaspäevani, sest üle-eelmine aasta näitas, et folk kestab ka neil päevil,» rääkis Lõhmus.

Suure Venna peakokk Janne Rundu ütles, et pubisse on festivali ajaks tööle värvatud kaheksa inimest. Lisaks on koostatud folgimenüü, kust saab tellida nii mulgiputru kui kamavahtu. «Tavaline menüü jääb kehtima, aga lisa on selleks, et huvitavam oleks,» sõnas peakokk. Pubi ülemine korrus, mis avatakse eriüritusteks, on avatud ka nüüd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles