Vee äärde kerkinud torn püüab legaalseks saada

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kõik bürokraatlikud takistused on kõrvaldatud, saab 15 meetri kõrgusest ehitisest kauni järvevaatega puhkemaja.
Kui kõik bürokraatlikud takistused on kõrvaldatud, saab 15 meetri kõrgusest ehitisest kauni järvevaatega puhkemaja. Foto: Elmo Riig

Viljandi vallavalitsus on Järveveere puhkekeskuse palvel algatanud detailplaneeringu, et muuta värskelt valminud, kuid seni kasutu puhkemaja seaduslikuks. 

Võrtsjärve ääres asuv puhkeasutus on mõeldud peamiselt äriklientidele. Seda haldava osaühingu Endu-Inni juhatuse liikme Taavi Liseiski sõnul peab keskus igal aastal pisut kasvama, et tihedas konkurentsis klientidele midagi uut pakkuda. «Kohapeal istuda ei saa, siis keskus ei toimi,» rääkis ta. Seetõttu käib keskuses pidev töö ning igal aastal sünnib midagi uut. 

Liseiski sõnul ulatub ehitise lugu eelmisesse aastasse, mil puhkekeskuse juurde hakati rajama uut puhkemaja. «Asusime kohe hooga tööle ja täitsime vajalikud dokumendid, siis aga selgus, et sellist hoonet sinna ehitada ei tohi,» rääkis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles