Pärnumaal valu saanud raud andis Riias alla

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi valla autosportlane Janno Ligur kindlustas laupäeval Pärnumaal Audru rajal peetud Eesti rallikrossimeistrivõistluste etapil selle sarja liidripositsiooni, tehes seal Super1600 klassis puhta töö.
Karksi valla autosportlane Janno Ligur kindlustas laupäeval Pärnumaal Audru rajal peetud Eesti rallikrossimeistrivõistluste etapil selle sarja liidripositsiooni, tehes seal Super1600 klassis puhta töö. Foto: Piret Jaani

Tegus nädalalõpp tõi Karksi rallikrossisõitjale Janno Ligurile Eesti meistrivõistluste etapi võidu. Päev hiljem pidi ta Riias Põhja-Euroopa tsooni võistluse finaali liidripositsioonilt katkestama.

Laupäeval Pärnumaal Audru ringrajal teoks saanud Eesti meistrivõistluste viiendal etapil ohjas Ligur Super1600 masinaklassi kindla käega: ta võitis kõik eelsõidud, poolfinaali ja finaali.

Oma sõnul tal suuri probleeme polnud ja ta suutis kogu võistlust kontrollida. Ühtlasi suutis ta oma lähimat kodust rivaali Priit Salurit selja taga hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles