Suvevolle tõi Viljandi randa 60 mängijat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal lõppenud Credit24 suvevolle kuues hooaeg tõi seitsme etapi jooksul Eesti eri paigus rannaliivale 1211 võrkpallisõpra. Viljandimaal käis mängimas 60 võrkpallihuvilist, 25 naist ja 35 meest.

Suvevolle projektijuhi Laura Rogenbaumi sõnul osutusid sel aastal populaarsemateks mängukohtadeks Pirita, Võru, Paide ja uue kohana lisandunud Credit24 Arena Tallinnas.

Seitsmeetapilise sarja üldvõitjateks tulid Madis Keskküla ja Käroli Kärdi Kohilast. Naiste seas suutis Kärdi koguda muljetavaldavad 98 maksimumpunkti ja triumfeerida kõigil osavõistlustel.

Viljandimaalastest olid reitingutabelis kõrgeimal positsioonil Silver Maar ja Piret Helve.

Credit24 Eesti juhi Mihkel Karu hinnangul võib lõppenud suvevolle hooaja lugeda igati kordaläinuks. «Rohkem kui 1200 võrkpallisõpra, kes väljakutel käisid, annavad tunnistust spordiala kasvavast populaarsusest,» sõnas Karu.

Igateisipäevased suvevolle etapid on selleks hooajaks küll lõppenud, kuid hooaja pidulik lõpetamine seisab alles ees, sest 6. augustil tuleb Kuressaares suvevolle festival.

Võrkpalli mängimise ja tänavuse Credit24 suvevolle hooaja esikolmiku autasustamise kõrval selgub Saaremaal ka sarja peaauhinna –  reisi kahele Eesti rahvuskoondise Euroopa meistrivõistlute valikturniirile Tšehhi – võitja. Auhind läheb loosi kõigi mängijate vahel, kes osalesid vähemalt neljal etapil. Lisaks suvevolle festivalile toimuvad Kuressaares 5. ja 6. augustil ka rannavõrkpalli Eesti meeste meistrivõistlused.

Kokku toimusid Credit 24 rahvaliiga suvevolle etapid tänavu 18 eri Eesti paigas. Vollesõbrad said oma lemmikala nautida Tallinnas Credit24 Arenal ja Pirital, Paides, Tartus, Võrus, Jõhvis, Kohilas, Kuressaares, Kärdlas, Põltsamaal, Otepääl, Kloogarannal, Taeblas, Põlvas, Pärnus, Rakveres, Tõrvas ja Viljandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles