Viljandi Humana loobus kasutatud rõivaste vastuvõtmisest

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Anu Sööt soovis oma rõivaid Humana kaudu taaskasutusse saata, kuid tõdes kohapeal üllatuseks, et kauplus ei võta annetusi vastu.
Viljandlane Anu Sööt soovis oma rõivaid Humana kaudu taaskasutusse saata, kuid tõdes kohapeal üllatuseks, et kauplus ei võta annetusi vastu. Foto: Elmo Riig

Viljandlaste annetuskihk sundis Humana Viljandi kauplust kogumispunkti sulgema. Kolm kuud tagasi keeldus heategevuslik organisatsioon annetustest ega ole leidnud head lahendust, mida teisele ringile minevate rõivastega teha.

Viljandlane Anu Sööt läks eile hommikul nelja suure rõivakotiga Männimäele, et need Humana kaudu teisele ringile saata. Oma nördimuseks ta neid siiski annetada ei saanud, vaid pidi sajaliitrised mustad kotid koju tagasi viima.

«Ma ei teadnud, et Humanas enam riideid vastu ei võeta,» tõdes ta üllatunult. Ühtlasi oli ta nõutu, mida nendega edasi teha. Oma sõnul jagas ta osa riideid tuttavatele, aga neid, mis alles jäid, ei raatsi ta prügikasti visata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles