Käsipallurid tegid algust rannamängudega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval kell 10 mängitakse Viljandis rannakäsipalli sarja kolmas etapp.
Laupäeval kell 10 mängitakse Viljandis rannakäsipalli sarja kolmas etapp. Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti käsipallurid tegid laupäeval Alatskivil algust rannakäsipallimeistrivõistluste sarjaga. Kolmeetapiline turniir saab lõpplahenduse 6. augustil Viljandi järve ääres.

Esimesel võistluspäeval olid viljandlased esindatud viies võistlusarvestuses. Võidurõõm jäi neil küll maitsmata, aga seitsmest meeskonnast kolm teenisid teise koha ja tuli ka üks kolmas koht.

Meeste turniiri võitis Põlva Serviti. Viljandi HC koosseisus Robert Lõpp, Rasmus Ots, Ott Varik, Mikk Varik, Sander Aasmäe ja Marko Koks sai teise koha.

Serviti võiduga lõppesid ka kõik eri vanuserühma noormeeste mõõduvõtud.

Viljandi spordikooli 2005. aastal sündinute esindus Jaan- Paul Varik, Kimon Volkov, Kenet Toom, Carlis Kuimets, Kaspar Oja ja treener Rasmus Ots lõpetas teisena. Sama kohaga tulid koju Karl-Hermann Seeder, Oliver Ruut, Aleksander Pertelson, Robin Liinsoo, Kaidar Keres, Hendrik Koks ja treener Marko Koks 2003. aastal sündinud poiste arvestuses. Selles vanuserühmas mänginud teine Viljandi esindus oli viies.

Põlvalaste kaksikvõiduga lahenes Alatskivi liivaväljakutel 1999. aastal sündinud noormeeste turniir. Seal oli Viljandi spordikooli esimene koosseis Martin Allikalt, Alex Toom, Kristo Kungla, Simon Drõgin, Henn- Hendrik Sepp, Sander Izjumov ja Richard Mutli kolmas ning Viljandi teine koosseis kaheksas.

Viljandi 2001. aastal sündinud noormeestel lõppes avaetapp viienda kohaga.

Eesti lahtised rannakäsipallimeistrivõistlused jätkuvad sel laupäeval Põlvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles