Kultuuriakadeemias asub õppima planeeritust rohkem tudengeid

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kultuuriakadeemia
Viljandi kultuuriakadeemia Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval selgus sisseastumiste infosüsteemist, kui palju noori pääses ülikoolidesse õppima oma soovitud erialale. Viljandi kultuuriakadeemia otsustas kandidaatide tugevuse tõttu vastu võtta plaanitust rohkem tudengeid. 

Viljandi kultuuriakadeemia õppe- ja arendusdirektori Tuulike Kivestu sõnul võib sellesuvist vastuvõttu pidada igati kordaläinuks. «Huvilisi oli rohkesti ning vastuvõtukomisjonide hinnanguil oli katsetel osalenute ettevalmistuse tase rõõmustavalt kõrge,» rääkis Kivestu. «Uusi üliõpilasi võtsime vastu isegi enam, kui esialgu oli plaanitud,» lisas ta. 

Kivestu täpsustas, et kultuurikorralduse, huvijuhtide, muusika ja ka teatrikunsti visuaaltehnoloogia õppekohtade arvu suurendati, sest nendele erialadele pürgis palju häid kandidaate. «Nii said eelnimetatud õppekavad igaüks kaks kohta juurde.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles