Kiirabiõppusel kehastasid vabatahtlikud vigastatuid

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolga-Jaani vallas toimunud kiirabi kutsemeisterlikkuse võistlusel osales 18 brigaadi. Pildil tuvastab kiirabibrigaad õnnetusjuhtumit, mis lavastati Leies.
Kolga-Jaani vallas toimunud kiirabi kutsemeisterlikkuse võistlusel osales 18 brigaadi. Pildil tuvastab kiirabibrigaad õnnetusjuhtumit, mis lavastati Leies. Foto: Valdo Ots

«Karjuge ja nutke, te ju kannatate,» lugesid Eesti kiirabi kutsemeisterlikkuse võistluse korraldajad eile vabatahtlikele sõnu peale.

Viljandimaale Kolga-Jaani valda olid kogunenud kiirabibrigaadid üle Eesti, et aidata lavastatud õnnetustes kannatada saanuid. Põhjus on lihtne: on tähtis, et päästetöötaja oleks tõeline meister. Ja teatavasti muudab selleks harjutamine. 

Lasin näole ja kätele nähtavad haavad võõbata ning vaatepilti kiirabitöötajatel selgitada. Stsenaarium nägi ette, et Meleski klaasivabrikus oli toimunud plahvatus, neid oli lähikonnas veel mujalgi. Suure, lääpas ja pisut tigeda ilmega hoone esine oli killupuru täis. Olustik ise haavas mu turvalist olemist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles