Viljandi Zonta klubi ootab stipendiumiavaldusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: zonta.ee

Ülemaailmse Zonta liikumise Viljandi klubi annab tänavu 1. septembril 16. korda välja stipendiumi tublile naisüliõpilasele. Ühekordse stipendiumi suurus on kuni 640 eurot.

Stipendiumile oodatakse kandideerima Viljandimaa naisüliõpilasi, kes on pärit kolme või enama ülalpeetavaga paljulapselisest perest, on orvud või kasvanud lastekodus ja omandavad esmast kõrgharidust avalik-õiguslikus ülikoolis.

Kandidaat peab olema täitnud eelmise õppeaasta nõutava ainekava ning saavutanud head tulemused.

Stipendiumi saamiseks on vaja hiljemalt 19. augustiks esitada taotlus. Taotluse blanketi saamiseks tuleks saata kiri e-posti aadressil helle.aunap@gmail.com. Avaldusele tuleb lisada õppeasutuse õiend õppeplaani täitmise kohta ja õpinguraamatu kinnitatud väljavõte.

Zonta liikmed julgustavad stipendiumile taas kandideerima ka neid tublisid tütarlapsi, kes on seda teinud varasematel aastatel, kuid pole stipendiumi pälvinud.

Alates 1993. aastast tegutseval Viljandi Zonta klubil on tavaks ka jõulude ajal teha toidupakke Viljandi vähekindlustatud peredele, premeerida emakeelepäeval maakonna parimat õigekirjatundjat ning korraldada suviti Viljandi tütarlastele harivat ja sportlikku laagrit.

Zonta klubide põhieesmärk on kaasa aidata naiste seaduslike, poliitiliste, hariduslike, tervislike ja erialaste õiguste ning võimaluste parandamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles