Tulevik teenis ilusa mänguga kena võidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiliiga liidermeeskond JK Tulevik peab oma järgmise kohtumise pühapäeval kell 13 Viljandi staadionil Nõmme Kalju FC U-21 meeskonnaga.
Esiliiga liidermeeskond JK Tulevik peab oma järgmise kohtumise pühapäeval kell 13 Viljandi staadionil Nõmme Kalju FC U-21 meeskonnaga. Foto: Marko Saarm

Tuleviku jalgpallimeeskond lõi neljapäval kodumurul talle külla tulnud Tallinna Kalevi väravasse kolm värat ning hoidis hea kaitsetöö ja väravavahi Rait Oja abiga oma värava seekord puutumatuna.

Viljandi meeskonna kaks esimest tabamust tulid mõlemad avapoolaja alguses, kui publikule silmailu pakkunud rünnakud vormisid tabamuseks Kristen Kähr ja Rainer Peips. Teisel poolajal näitas oma meisterlikkust Sander Post, realiseerides ligemale 18 meetrilt karistuslöögi.

Pärast 20. mänguvooru jätkab Viljandi Tulevik esiliigat kindla liidrina. Oma järgmise kohtumise peavad viljandlased 29. juulil Tallinnas Levadia U-21 meeskonnaga. Taas koduväljakul näeb meeskonda 4. augustil, kui siia sõidab Maardu Linnameeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles