Viljandi poisid viljelevad mahlakat melonrokki

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noored panid kaks aastat tagasi nurgakivi oma noortebändile Lights on the Ceiling, kes on oma melonrokiga jõudnud «Noortebändi» finaaligi. Vasakult kitarrist Henri Roht, trummar Kalev Välk jr, vokalist Andres Anissimov, bassist Sander Veide ja kitarrist August Skjoldby.
Viljandi noored panid kaks aastat tagasi nurgakivi oma noortebändile Lights on the Ceiling, kes on oma melonrokiga jõudnud «Noortebändi» finaaligi. Vasakult kitarrist Henri Roht, trummar Kalev Välk jr, vokalist Andres Anissimov, bassist Sander Veide ja kitarrist August Skjoldby. Foto: Valdo Ots

Aasta oli 2014 ja ilm külmavõitu, kui kaks Viljandi poissi viisid ellu sooja lõkke ääres sündinud idee teha bänd. 

Kampa võeti veel kaks selli ja neljaliikmeline nimetu kooslus alustas kõlistamist. Et Viljandi gümnaasiumi bändiruumis oleks hubasem, otsustasid poisid noodipultide küljest pisikesed lambid võtta ja need kahepoolse teibiga lakke kinnitada. Sellest inspireerituna sai punt omale nime – Lights on the Ceiling ehk tuled laes.

Kui mõelda kõige romantilisemale algusele, siis oleks see pisut piinlik ja kole. Siinkohal meenutavad bänditegemise algust poisid ise. «Esimene esinemine oli kohutav. Mäletan, et see oli siinsamas Lennukitehases. Me ei saanud midagi aru, üks keeras ennast kõvemaks ja siis keeras teine ennast kõvemaks ja keegi ei kuulnud mitte midagi,» meenutab toorest aega kitarrist August Skjoldby. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles