Sõbraliku pingpongi võitsid pärnakad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu viljandlaste korraldada olnud nelja klubi sõpruskohtumise võitsid võõrustajate ees pärnakad. Sakala klubi juht Peeter Allikoja sättis trofee omaniku vahetuseks valmis.
Tänavu viljandlaste korraldada olnud nelja klubi sõpruskohtumise võitsid võõrustajate ees pärnakad. Sakala klubi juht Peeter Allikoja sättis trofee omaniku vahetuseks valmis. Foto: Elmo Riig

Läinud laupäeval Viljandi spordihoones peetud nelja Eesti lauatenniseklubi sõpruskohtumise võitis Pärnu klubi 74 punktiga.

Viljandi Sakala klubi juht ja võistluse korraldaja Peeter Allikoja ütles, et matšil osales 48 mängijat: iga klubi esindasid kolm naist ja üheksa meest. Pärnu klubile järgnesid Viljandi klubi 57, Kuressaare klubi 45 ja Keila klubi 40 punktiga.

Nagu Peeter Allikoja märkis, oli see kord aastas peetav pingevaba sõpruskohtumine, mille tulemused ei mõjuta sportlaste pingerida. Sakala osales sellel teist aastat, kuid siinse kümne parema sportlase hulgast ei teinud sedapuhku kaasa tervelt kuus. Eelmisel aastal tuli Sakala Pärnus esimeseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles