Viljandlasest koondislane vahetab klubi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise viljandlasest mängumees Rauno Tamme liitub tuleval hooajal valitseva Eesti meistermeeskonna Tallinna Selveriga.
Eesti võrkpallikoondise viljandlasest mängumees Rauno Tamme liitub tuleval hooajal valitseva Eesti meistermeeskonna Tallinna Selveriga. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eile andis valitsev Eesti võrkpallimeister, Tallinna Selveri meeskond avalikult teada, et tulevast hooajast kuulub tema ridadesse viimastel hooaegadel Rakveres mänginud Rauno Tamme. 

Möödunud kuul Eesti koondisega ajaloolise Euroopa liiga võidu teeninud ja tulevaks aastaks koha maailmaliigas taganud Viljandi spordikooli kasvandik Rauno Tamme on viimastel aastatel näidanud end mitmekülgse võrkpallurina, täites väljakul vaheldumisi libero ja nurgaründaja ülesandeid.

Et ta on seda teinud ka väga hästi, on teda märgatud nii kodumaal kui piiri taga. Olgu selle tõestuseks kutse rahvuskoondisesse ning kodused ja piiritagused kosilased klubivõrkpallis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles