Igiliikurid ja majakõrgused naised

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
69-aastane Iggy Pop sülitas ja ropendas, sõimas publikut ja bändi ning andis vapustavalt positiivse energiaga kontserdi. Ühtlasi ei pidanud ta paljuks lasta publikul end patsutada ja paitada.
69-aastane Iggy Pop sülitas ja ropendas, sõimas publikut ja bändi ning andis vapustavalt positiivse energiaga kontserdi. Ühtlasi ei pidanud ta paljuks lasta publikul end patsutada ja paitada. Foto: Gert Kiiler

​Muusikafestival ei ole ainult muusika. See on ka inimesed, söök ja jook. Hetked, mida tead oodata, ja need, mis saavad osaks ootamatult. Nood viimati mainitud ongi sagedasti kõige huvitavamad. Alati ei tule suurim elamus sellelt, kes on laval.

Viljandist 120 kilomeetri kaugusel Salatsis, läti keeli Salacgrīvas, nüüdseks juba kümnel aastal teoks saanud «Positivuse» festival on paisunud väga suureks ja püüab pakkuda midagi väga erinevatele inimestele. Selle festivali maskotiks võiks olla nooruke ilus naine, kes kannab plastmassist lillepärga ja Ray Bani prille ning teab peaesinejate laule peast. Selliseid piigasid on «Positivusel» palju, väga palju.

Dolma paroodia

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles