Jander Heil ei saanud tulemust kirja

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halliste vallast pärit Jander Heil püstitas kettaheites uue isikliku rekordi ning täitis juunioride maailmameistrivõistluste normi.
Halliste vallast pärit Jander Heil püstitas kettaheites uue isikliku rekordi ning täitis juunioride maailmameistrivõistluste normi. Foto: Erakogu

Täna Poolas alanud alla 20-aastaste kergejõustiku maailmameistrivõistlustel jäi Halliste vallast pärit Jander Heil kuulitõukes tulemuseta, sest ei suutnud teha ühelgi katsel määrustepärast tõuget.

Tiitlivõistluse 12 parema sekka ehk lõppvõistlusele pääses viimasena Lõuna-Aafrika sportlane tulemusega 18.44.

Pärast ebaõnnestunud kuulitõukevõistlust osaleb Jander Heil veel kettaheites. Selle osavõtunormi täitis sportlane suve algul Balti matšil saades toona kirja 56.46. Meeste kettaheite eelvõistlus on kavas laupäeval.

Teise eestlasena tegi kuulitõuke eelvõistlusel kaasa Kert Piirimäe, kes sai tulemuseks 17.45. See teda lõppvõistlusele ei viinud ning andis kokkuvõttes 22. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles