Tänavahankele tehti neli pakkumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linnavalitsusele laekus määratud tähtajaks Koidu tänava Tartu ja Jakobsoni tänava vahelise ning Lossi tänava Posti ja Jakobsoni tänava vahelise lõigu renoveerija leidmiseks neli pakkumist.

Viljandi linnavalitsuse hangete peaspetsialist Kaidi Braun sõnas, et osales nii tuttavaid ettevõtteid kui ka uusi, kuid nende nimesid ja parimat pakkumist ta enne esmaspäeva välja öelda ei soovinud. «Mõned asjad tahavad veel kontrollimist,» selgitas ta. 

Väikesest viivitusest hoolimata kinnitas Braun, et plaanitav töö ilmselt tegemata ei jää, sest pakkujaid jagub ja ka küsitavad summad jäävad eeldatavasse suurusjärku. Pakkumistesse kirjutatud rahanumbritest ei soostunud Braun samuti esialgu rääkima, kuid abilinnapea Kalvi Märtin on varem öelnud, et linnal on kõnealuste tänavalõikude korrastamiseks ette nähtud 120 000 eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles