Kõverik korvimees on selja uuesti sirgu ajanud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Maarek Miil on pärast Miili vigastusest tingitud võistluspausi maailmasarjas tagasi ning loodavad eeloleval nädalavahetusel Saksamaal teenida korraliku punktilisa.
Kert Varik ja Maarek Miil on pärast Miili vigastusest tingitud võistluspausi maailmasarjas tagasi ning loodavad eeloleval nädalavahetusel Saksamaal teenida korraliku punktilisa. Foto: Luc Driese

Viljandimaa motokrossisõitja Kert Varik on pärast kahte vahelejäänud etappi külgkorviga mootorrataste maailmameistrivõistluste sarjas tagasi ja juba homme kihutab ta koos Maarek Miiliga Saksamaal Strassbessenbachi rajal.

Kaks osavõistlust jäid meestel vahele Maarek Miili maikuus saadud käetrauma tõttu. Juba läinud nädalavahetusel tegid nad aga kaasa Belgias Genkis peetud kuuendal etapil ja teenisid seal 14. koha.

Laupäevane kvalifikatsioonisõit läks eestlastel hästi: nad olid oma grupis kuuendad ja pääsesid puhtalt finaalsõitudesse. Enne seda etappi olid nad saanud ka mõne päeva sõidutrenni teha. Tsikli seaded oli meeskond muutnud niisuguseks, nagu need olid hooaja algul, ja see tagas ka töökindluse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles