Notafe rõhutab kohaloleku ja kehalise kogemuse tähtsust

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk pühapäeval Koidu seltsimajas aset leidnud etendusest «Viljandi Beneath», kus osales kuulus improvisatsioonikunstnik Ruth Zaporah.
Hetk pühapäeval Koidu seltsimajas aset leidnud etendusest «Viljandi Beneath», kus osales kuulus improvisatsioonikunstnik Ruth Zaporah. Foto: Micheál Rowsome

​Möödunud pühapäeval algas Viljandis järjekorras 24. Notafe, mille olemuse mõistmiseks on peakorraldaja Eve Noormetsa sõnul oluline end selle maailma külge pookida. Ta rääkis, et sel aastal pole festivalil küll konkreetset teemat, kuid oluline on osalemine.

Et veidigi Notafe hingeelu tajuda, on tõepoolest vaja sellest osa saada. Võimalusi selleks on piisavalt, sest iga päev leiavad aset töötoad, etendused ja vestlusringid. Väga pealiskaudselt kirjeldades võib Notafed võrrelda mõne nädala pikkuse suveülikooli või konverentsiga, kus vabas õhkkonnas saavad kokku oma ala spetsialistid, et jagada olemasolevat tööd ning luua koos uusi ideid ja leida lahendusi. 

Just vestlusringid on need, millest on algajal Notafe-huvilisel Noormetsa soovitusel tõenäoliselt parim alustada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles