Rehvipõletaja maksis teekattesse tehtud augud kinni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tänaval jäid rehvipõletamist meenutama kaks pindmist auku, mustad jutid ja sulanud rehvide lasu.
Tartu tänaval jäid rehvipõletamist meenutama kaks pindmist auku, mustad jutid ja sulanud rehvide lasu. Foto: Marko Saarm

​Eelmisel nädalal ööl vastu neljapäeva Viljandis Tartu tänaval autoga kohapeal rehve põletanud ning niiviisi asfaltkattesse kaks auku teinud mees, kelle pahateost Sakala 8. juuli paberlehes kirjutas, andis ennast linnavalitsusele üles ning maksis tekitatud kahju kinni.

Viljandi linnavalitsuse teedespetsialist Heikki Teearu ütles, et linn küsis teo üles tunnistanud kahekümnendates eluaastates mehelt alla 100 euro. Ametniku tõdemust mööda pole see küll suur summa, kuid kahe rehvi kontaktpinna suuruse pindmise augu lappimiseks sellest piisab.

Head seletust sellele, miks ta Tartu tänaval parkimiskohal teekatet ja oma auto tagarehve lõhkuda otsustas, mees Teearu sõnul anda ei osanud. Seltskond olevat olnud koos ja kuskilt tuli mõte. Lisaks aukudele jäid sündmust meenutama kaks musta jutti ning sulanud rehvitükkide lasu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles