Gunnar Klettenberg teenis Venemaal kolmanda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaal peetud ratsutamisvõistlusel oli eestlaste teenitud auhinnalistest kohtadest väärtuslikem Gunnar Klettenbergi ja Trafficu kolmas koht Longines Rankingu punkte andnud sõidus.
Venemaal peetud ratsutamisvõistlusel oli eestlaste teenitud auhinnalistest kohtadest väärtuslikem Gunnar Klettenbergi ja Trafficu kolmas koht Longines Rankingu punkte andnud sõidus. Foto: Stas Mulyar

Peterburi lähistel peetud CSI 2* kategooria ratsutamise takistussõiduvõistlustelt «Venta Cup» naasid eestlased koju mitme võidu ja auhinnaliste kohtadega. Kõige enam said võidurõõmu maitsta Kertu ja Gunnar Klettenberg.

Kertu Klettenberg võitis mitu sõitu ning eestlaste parim tulemus oli Gunnar Klettenbergi ja Trafficu kolmas koht Longines Rankingu punkte andnud sõidus.

Juba võistluse avapäev algas Klettenbergidele edukalt. Gunnar Klettenberg tuli hobusega Fisina G noorte hobuste 120–125 sentimeetri kõrguste takistustega sõidus Vene võistluspaari Anna Gromzina ja Quarenghi järel teisele kohale. Kertu Klettenberg saavutas D. Ladyga nii väikeses kui keskmises ringis neljanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles