Eakas rekord jäi värisedes püsima

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval Võrus noorte kergejõustikuvõistlusel «Rukkilillemängud» juunioride kõrgushüppe võitnud Kristjan Tafenau loodab medalini jõuda ka laupäeval Tallinnas Kadrioru staadionil peetavatel Eesti meistrivõistlustel. Pilt on tehtud Viljandi staadionil.
Teisipäeval Võrus noorte kergejõustikuvõistlusel «Rukkilillemängud» juunioride kõrgushüppe võitnud Kristjan Tafenau loodab medalini jõuda ka laupäeval Tallinnas Kadrioru staadionil peetavatel Eesti meistrivõistlustel. Pilt on tehtud Viljandi staadionil. Foto: Elmo Riig

Noorte kergejõustiklaste «Rukkilillemängudel» 35 aastat püsinud Viljandimaa juunioride kõrgushüpperekordit 2.11 rünnanud Tarvastu valla sportlane Kristjan Tafenau oli selle ületamisele väga lähedal, paraku jäi see püsima. Uue katse teeb ta juba sel laupäeval.

Kristjan Tafenau oli esmaspäeval ja teisipäeval Võrus peetud võistlustel üks kolmest Viljandimaa noorest, kes alavõidu teenisid. Tema tulemuseks jäi 1.99. Kelly Heinpõld võitis aga pika traditsiooniga «Rukkilillemängude» tipptulemusega 14.20 C-klassi tütarlaste kuulitõuke kahekilogrammise vahendiga ning Ragne Randmäe oli ajaga 5.38,46 parim A-klassi tütarlaste 1500 meetri jooksus.

Tarvastus Margus Igga juhendamisel kergejõustikutreeningutega alustanud ning praegu Audentese spordigümnaasiumis treeniv ja õppiv Kristjan Tafenau rääkis, et pärast võidu taganud katset palus ta latile tõsta kõrguse 2.12. «Lootsin maakonna juunioride rekordit ületada. See ebaõnnestus, aga olin kolmandal sooritusel õnnestumisele väga lähedal.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles