Kettagolfaritel napib prügikaste

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kettagolfi entusiasti Vahur Rohti sõnul käib rajal päevas sageli üle 40 mängija ja koos nendega tekib paratamatult prügi.
Kettagolfi entusiasti Vahur Rohti sõnul käib rajal päevas sageli üle 40 mängija ja koos nendega tekib paratamatult prügi. Foto: Elmo Riig

Kettagolfiklubi Viljandi Ketas liikmed on avaldanud korduvalt pahameelt selle üle, et Männimäe kettagolfi- ja terviseraja ümbruses on vähe prügikaste. Klubiliikmete sõnul on linnavalitsusele probleemist räägitud, kuid ametnike väitel pole lähiajal plaanis sinna prügikaste juurde panna.

Klubi Viljandi Ketas liige Vahur Roht tõdes, et suviti nädalavahetustel on kettagolfirada rahvast täis. «Võrreldes algusaastatega ehk siis kolme aasta taguse ajaga, on külastajate arv vähemalt viiekordistunud, päevas võib käia nelikümmend ja rohkem mängijat. Kui tuleb juurde inimesi, tekib ka paratamatult prügi,» nentis ta.

Kuna nüüd on plats, kuhu jääb nii kettagolfi- kui terviserada, korda tehtud, siis tahavad inimesed minna sinna jalutama ja ka peesitama. «Prügimajandus on aga kahjuks jäänud samale tasemele, mis ta oli enne selle ala populaarsust,« sõnas Roht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles