Auto tagaaken visati viinapudeliga sisse

Greete Palgi
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi muuseumi õuel lõhkus keegi asutuse auto tagaklaasi. Politsei uurib, kes kuriteoga hakkama sai.
Viljandi muuseumi õuel lõhkus keegi asutuse auto tagaklaasi. Politsei uurib, kes kuriteoga hakkama sai. Foto: Marko Saarm

Reedel vastu laupäeva viskas seni tabamata isik Viljandi muuseumi hoovis viinapudeliga katki asutuse auto tagaklaasi.

Viljandi muuseumi direktori Jaak Pihlaku sõnul oli õuevärav kinni, kuid mitte lukus. «Kui territoorium on suletud, siis see on suletud,» nentis ta ja tõdes, et üldjuhul on muuseumi hoov turvaline koht. Politseisse on avaldus esitatud ja uurimine käib. Pihlak oletas, et lõhkuja võib olla keegi klubis Cheers pidutsejatest, sest tol õhtul toimus seal «Viljandi Bashi» järelpidu.

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel lausus, et «Viljandi Bashi» tõttu ei tulnud Viljandist ühtegi väljakutset. Kutseid oli küll lähipiirkonda, aga ühtegi neist ei saanud üritusega seostada. Lõhutud autoklaasi kohta ütles Peitel, et kuna uurimine kestab, ei saa öelda, et seda tegid noortefestivaliga seotud inimesega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles