«Viljandi Bash» tõi ilmast hoolimata kokku üllatuslikult palju ekstreemspordihuvilisi

Greete Palgi
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Viljandi Bashi» finaalis said võistelda vaid rulluisutajad ja tõukeratturid, sest siis segas vahele vihm.
«Viljandi Bashi» finaalis said võistelda vaid rulluisutajad ja tõukeratturid, sest siis segas vahele vihm. Foto: Marko Saarm

Kui tavaliselt tähistatakse viiendat sünnipäeva tordi ja pisikese peoga, siis «Viljandi Bash» tegi seda hoopis suursugusemalt, püstitades nii pargivõistluse kui ka tantsulahingu osalejate rekordid.

«Meil läks väga hästi. See, et finaalid pühapäeval katkesid, ei olnud katastroof. Kokkuvõttes kõik õnnestus, inimesi oli palju, osavõtjaid oli maksimaalselt ja lasime neid isegi juurde,» lausus «Viljandi Bashi» peakorraldaja Kris Süld.

Kuna «Viljandi Bashi» tegijad hakkavad kokkuvõtteid tegema uuel nädalal, ei osanud Süld otseselt välja tuua midagi, millest uueks aastaks õppida. Korraldusmeeskonna liige Alo Aasmäe ütles, et uuel aastal võiks korraldusmeeskond pisut suurem olla, sest koormus oli suur. Aasmäe sõnul töö siiski sujus ja ka vabatahtlikega läks kõik nagu plaanitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles