Pealinna viiv tee uueneb lõiguti

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remondis oleva Tõrvaaru silla kõrvale on kuni kolm meetrit laiadele ja kuni kaheksa tonni rasketele autodele rajatud ajutine ülepääs.
Remondis oleva Tõrvaaru silla kõrvale on kuni kolm meetrit laiadele ja kuni kaheksa tonni rasketele autodele rajatud ajutine ülepääs. Foto: Marko Saarm

Viljandist Tallinna viiv maantee on Mudiste ja Võhma vahel remondis ning oktoobrini peavad autojuhid arvestama piirangutega.

Maanteeameti ehitusosakonna projektijuht Mario Kirt ütles, et oma aja ära elanud Tõrvaaru sild läbib põhjaliku remondi ning maantee kaks lõiku kokku enam kui üheksal kilomeetril saavad uue asfaltkatte.

Enne asfalteerimist freesitakse tee ühtlaseks ning paigaldatakse tasanduskiht, lisaks täidetakse peenrad ning värskenduse saavad ristmikud. Taastatakse teemärgistus ning paigaldatakse uued piirded ja liiklusmärgid. Freesimisel saadud asfaldifreesipurust ehitatakse 450-meetrine uus lõik Auksi teele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles