Kodukandipäevad olid tulvil rõõmsat taaskohtumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma linna päevadel paistis lõbus olevat lastel, kes lisaks ennelõunal alanud lasteolümpiale said mängida, hüpata batuutidel, ratsutada, sõita rongiga ja meisterdada.
Võhma linna päevadel paistis lõbus olevat lastel, kes lisaks ennelõunal alanud lasteolümpiale said mängida, hüpata batuutidel, ratsutada, sõita rongiga ja meisterdada. Foto: Madis Luik

​Nädalavahetusel peeti Võhmas ja Karksis kodukandipäevi, mis liidavad kohalikke ja toovad koju käima kaugemale elama läinud mehi ja naisi.

Võhmalase Aivar Lehtla sõnul on linnapäevad alati rõõmsate taaskohtumiste aeg, mis toob kodukanti kaugemale rännanud sõbrad ja tuttavad. «See on üks ütlemata äge üritus, mida meie linnas väga oodatakse, tänavu on kuidagi eriliselt palju rahvast,» kõneles ta.

Võhma linna peatänav oli laupäeval sõidukitele kinni ning seal peeti traditsioonilist Kesk-Eesti laata. Ehkki müüjaid oli ohtralt, jagus uudistajaid kõikide lettide äärde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles