Rohelises Majas hiilib mõni külaline juba enne avamist kööki

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ilmas liiguvad iseäralised vired, moes on puidust lipsud ja kasvaval järjel orgaanilise toidu populaarsus. Selle viimase kehtimisele aitab kaasa ka Viljandis Koidu tänava nurgal asuv Rohelise Maja kohvik. 

Viis aastat tagasi Enn ja Kaari Enno avatud mahetoitu pakkuv pesa on kogunud austust ja armastust mitte ainult viljandlastelt, vaid ka kaugemalt tulijatelt. «Enne minekut öeldakse tihti, et nüüd ma saan aru, millest nad räägivad,» vahendab kohviku töötaja Marika Raimo mujalt tulnute sõnu.

Viljandi inimeste seast on kohvik noppinud igapäevaseid läbihüppajad. «Need, kes on meile kauem kaasa elanud, teavad, et me oleme siin sõbralik rahvas ning kus meie tagauks on. Ei häbeneta pool tundi enne kohviku avamist kööki ilmuda, et paari saiakest paluda,» räägib Raimo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles