Tants ja trall ei puudu ka pensionäride elust

Greete Palgi
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suvekuudel toimub päris palju üritusi noortele, alustades töömalevast ja lõpetades metsareiviga. Igavuse ja tegevusetuse üle ei saa kurta aga ka Viljandi pensionärid, kes on eri huvitegevustega hõivatud aasta läbi.

Viljandi pensionäride liidu juhatuse esimees Jaak Värnik ütles, et tema arvates on pensionäridel Viljandis piisavalt teha ning ka suvel ei teki igavust. Viljandi pensionäride liidu alla koondub 21 klubi ja gruppi, mille hulgast Värnik nimetas tantsuringi, sketšigruppi ning teatri-, kirjandus-, laulu-, tervise- ja kepikõnniklubi.

Esimees lisas, et kuigi suvel on osa klubisid ja gruppe puhkusel, käivad ühenduste liikmed esinemas ning seega toimuvad proovid ja kokkusaamised pausile vaatamata. Sügisel on Värniku sõnul plaanis avada veel mõni klubi, näiteks mälumängijate ja kollektsionääride grupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles