«Bash Cypher» võtaks ka imikud tantsima

Greete Palgi
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaagup Ajaots saab tantsust energiat ja  jõudu juurde ning soovitab huvilistel kohe trenni minna.
Jaagup Ajaots saab tantsust energiat ja jõudu juurde ning soovitab huvilistel kohe trenni minna. Foto: Valdo Ots

Neljapäeva õhtul kogunesid tänavatantsuhuvilised Viljandi spordihoonesse, et näha ligi 80 tantsijat, kes demonstreerisid oma oskusi kolmeliikmelise žürii ja paljude pealtvaatajate ees. «Bash Cypher» on vaieldamatult üks «Viljandi Bashi» populaarsematest üritustest.

Umbes pool tundi enne võistluse algust kõlas hoones muusika ning tantsuplatsi ääres ja tribüünidel oli näha tantsijaid esimesi samme tegemas. Sel aastal võtsid tantsulahingust osa ka 7–10-aastased neiud ja noormehed.

Ürituse üks õhtujuhtidest Jaanus Koort ütles, et tantsulahingule on kõik oodatud. «Kui mõni imik tahaks tulla, võtaks tema ka vastu,» teatas Koort. Ta lisas, et viimastel aastatel on õnneks palju huvilisi lisandunud. Koort meenutas, et sajandivahetusel tekkis plahvatuslik huvi tänavatantsu vastu, aga umbes kümme aastat hiljem see hääbus. Viimastel aastatel aga on Koorti sõnul hakanud inimestel jälle selle vastu huvi tekkima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles