Tabeli liider otsib tõbiseid turgutates parimat mängu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskonna peatreeneri Aivar Lillevere sõnul on hooaja esimene pool läinud meeskonnal väga hästi, kuid võistkondliku mängu parandamiseks tuleb teha veel palju tööd.
Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskonna peatreeneri Aivar Lillevere sõnul on hooaja esimene pool läinud meeskonnal väga hästi, kuid võistkondliku mängu parandamiseks tuleb teha veel palju tööd. Foto: Marko Saarm

Täna õhtul astub Viljandi Tuleviku klubi esindusmeeskond Eesti jalgpalli meistrivõistlustel kodumurul vastamisi Nõmme Kalju U-21 esindusega. Liigatabeli juhi ja praegu viimasel positsioonil paikneva võistkonna vastasseisuga jõuab hooaeg poole peale.

Sõltumata tänasest tulemusest jätkab Tulevik esiliigas tabeli liidrina, kuid nagu ütles peatreener Aivar Lillevere, on viljandlaste seis ilusate numbrite valguses küll suurepärane, paraku pole see sisu poole pealt sugugi sama kena.

«Et meeskonnana areneda, on meil tarvis teha veel kohutavalt palju. Praegu aga tuleb keskenduda taastumisele ja ravile, sest meeste vigastused ja traumad segavad meid endiselt,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles