Rehvipõletaja tegi teekattesse augud

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tänavale jäetud jälgedest on aru saada, et tagaveolise autoga on harrastatud burnout’i ehk hoitud masinat piduriga paigal ning samal ajal lastud vedavatel ratastel ringi käia.
Tartu tänavale jäetud jälgedest on aru saada, et tagaveolise autoga on harrastatud burnout’i ehk hoitud masinat piduriga paigal ning samal ajal lastud vedavatel ratastel ringi käia. Foto: Marko Saarm

Eile hommikuks oli üks autojuht jätnud Viljandis Tartu tänaval ööklubi Qclub juures asuvale tänavalõigule kaks musta jutti, sulanud rehvitükkide lademe ja teekattesse kaks pindmist auku.

Jälgedest on aru saada, et tagaveolise autoga on harrastatud burnout’i ehk hoitud masinat piduriga paigal ning samal ajal lastud vedavatel ratastel ringi käia. Seda niivõrd intensiivselt, et teekate on rikutud. Mis jäi alles tolle auto tagumistest rehvidest, võib vaid ette kujutada.

Politsei ja linnavalitsus kuulsid niisugusest vahejuhtumist Sakala käest ning käisid seejärel sündmuskohta uurimas. Nimetatud kohas on ärihoone küljes politsei turvakaamera.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles