Kuum võistlus pakkus kohalikele võidurõõmu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berit Lehtsaar võitis Sammulis kaks võistlussõitu. Pildil on Viljandi vallas elav sportlane takistust ületamas hobusel Ladros.
Berit Lehtsaar võitis Sammulis kaks võistlussõitu. Pildil on Viljandi vallas elav sportlane takistust ületamas hobusel Ladros. Foto: Kristiine Miilen

​Viljandimaa ratsaspordiklubi karikasarja teine etapp laupäeval Sammulis pani võistlejad proovile, sest väljas valitses tõeline leitsak. Pika päeva lõpul olid aga rahul nii korraldajad kui meie sportlased.

Viljandimaa ratsaspordiklubi juht ja Sammuli talli perenaine Mall Normann nentis, et võistlus oli raske hobustele ja sõitjatele ning kurnav korraldajatelegi. «Alustasime hommikul kell kaheksa ja lõpetasime õhtul pärast kümmet,» nentis ta.

Osalejaterohkel etapil startis veidi üle poolesaja sportlase. Aset leidsid aga veel Eesti ratsaspordi liidu klubide karikasarja teise etapi sõidud ja traditsiooniline ponisõit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles