Leitud kuuspaki omanik jäi teadmata ja rannalised rõivaid taga ei otsi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunikuus Viljandi randa unustatud rannapükse, sporditoppi ega sokke pole keegi veel otsima tulnud.
Juunikuus Viljandi randa unustatud rannapükse, sporditoppi ega sokke pole keegi veel otsima tulnud. Foto: Sigrid Koorep / Sakala

Kui Sakala Viljandi vetelpäästjate majakesse sisse astus, et uurida, millist kraami on suvitajad randa unustanud, andis endast kohe märku üks telk, mis oli järve äärde pikemalt peatuma jäänud. 

«Seda pole vist pärast pühapäeval ärajäänud triatloni ära viidud,» hüüdis vetelpäästja Keiu Anderson, enne kui kaldale paatide poole jooksis. Ta sai vette sulpsanud varjualuse metallvarbast kinni, kuid raske telk keerutas end tuulega vette ja triivis kaugemale. 

Telgijalgadest õnnestus vetelpäästjal kinni saada alles hüppetorni juures ning ta sidus telgi ohutuslintidega silla külge, kus see veel uperpallitada proovis. Anderson helistas kiiresti kolleegidele ning peagi jooksis kolm-neli meest uppuvat varjualust päästma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles