Metsareiv meelitab publiku Võrtsjärve äärde

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimased kuus aastat toimus metsareiv Elva ligidal riigimetsa majandamise keskuse puhkealal, kuid tänavu kolib pidu Võrtsjärve kaldale. 

Metsareivi peakorraldaja Raimo Auna sõnul leidis korraldusmeeskond, et festivalil on aeg areneda. «Ulge puhkeala oma rannajoone, vee ja metsatukkadega on selleks ideaalne paik,» lausus Aun. Ta loodab, et uus asukoht toob juurde ka rohkem publikut. Mullu jäi publiku hulk umbes 1000 inimese juurde, kuid tänavu tahaks ta näha selle arvu pooleteise- või kahekordset kasvu. 

Metsareiv saab Raimo Auna väitel inspiratsiooni suuresti välismaalt. «Ühendkuningriikides ja teistes Euroopa riikides on metsas või mujal looduses aset leidvad festivalid väga levinud, sest müra piiravate reeglite tõttu on vaja linnadest kaugemale liikuda, et sealseid elanikke mitte häirida,» selgitas korraldaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles