Põhja-Tallinna linnaosa vanem võitleb Viljandi helikopteri vastu

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Summukaks tituleeritud neljakohaline helikopter kuulub osaühingule North Sky, mille omanik on tuntud Viljandi ettevõtja Arno Kütt.
Summukaks tituleeritud neljakohaline helikopter kuulub osaühingule North Sky, mille omanik on tuntud Viljandi ettevõtja Arno Kütt. Foto: Jaanus Lensment

Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid lubas pöörduda lennuameti poole palvega keelata Viljandi ettevõttel North Sky korraldada pühapäevaseid helikopterisõite Põhja-Tallinna kohal.

Ajalehe Pealinn teatel on Põhja-Tallinna linnaosa valitsuse poole pöördunud mitu Kalamaja piirkonna elanikku, keda häirib pühapäeviti nende kodude kohal lõbusõite tegeva helikopteri hääl. See on sama lennumasin, mida võib sageli näha lendamas ka Viljandi taevas.

Raimond Kaljulaid peab sellist inimeste rahu häirimist lubamatuks. «On mõistetav, et linn peab turistidele tegevust pakkuma ja üldjuhul olen alati ettevõtlusvabaduse poolt. Turismivaldkonna hea käekäik on väga oluline, et majandus kasvaks, palgad tõuseksid ja elu edeneks. Kuid antud juhul on siiski ületatud piir, kus kopterisõite pakkuvate ettevõtete tegevus segab eeskätt Kalamaja inimeste igapäevaelu väga tugevalt,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles