Suurturniir paneb vaimustunud lapsi palli mängima

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalliklubi töötajate sõnul jagub praegusel ajal kunstmuruväljakule alatasa jalgpalli mängivaid poisse, ehkki ametlikke treeninguid seal pole.
Jalgpalliklubi töötajate sõnul jagub praegusel ajal kunstmuruväljakule alatasa jalgpalli mängivaid poisse, ehkki ametlikke treeninguid seal pole. Foto: Marko Saarm

Kui maailma parimad jalgpallurid suurturniiridel mängivad, tuleb ka Viljandimaal kiiresti juurde neid lapsi, kes tahavad telerist nähtud iidolite sarnaseks saada ja jooksevad platsile palli taga ajama.

Viljandis enam kui nelikümmend aastat poistele jalgpalli õpetanud Leo Ira sõnul on suurturniirid oma ala parim reklaam ning pärast nende lõppu tuleb poisse treeningutele tavalisest enam

Et Tuleviku jalgpalliklubi rühmad on suvel puhkusel, siis kohe pärast põneva mängu nägemist siiski treeningule joosta ei saa. Küll aga on klubi töötajad täheldanud, et kunstmuruväljakul on palli taguvaid poisse praegu tunduvalt rohkem kui varem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles