Ansambel Angus andis Viljandi rannarõõmude ülistuseks välja lummava muusikavideo

Rannar Raba
, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ansambel Angus avaldas reedel laulu "Tihti tähti" video, mis on pühendatud lustivale ja romantilisele suvisele Viljandile.

Video valmimist toetas Viljandi linnavalitsus. Sestap tunnistas rae avalike suhete spetsialist Johan-Kristjan Konovalov, et teose eesmärk on kutsuda kõiki Viljandisse suvitama ning ühtlasi meelitada viljandlasi endid osa saama kõigest heast, mida järve rannas teha saab. „Meil on mõnus supelrand, suur mänguväljak lastele, paadilaenutus, pallimänguplatsid ja head rannakohvikud,” sõnas Konovalov.

Reggae- ja ska-muusikat viljelevasse ansamblisse Angus kuuluvad Anton Ventsel (vokaal ja kitarr), Elari Ennok (vokaal ja kitarr), Mati Tubli (vokaal ja basskitarr), Rauno Vaher (trummid), Mikk Villem (löökriistad), Lauri Kadalipp (vokaal ja saksofon), Allan Järve (vokaal ja trompet), Tõnu Tubli (vokaal ja tromboon) ning Rainer Koik (helirežissöör).

Reede õhtul annab Angus kontserdi ööklubis Cheers.

Video filmis ja monteeris Tauno Uibo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles