On viimane aeg Karksi valla pildivõistlustest osa võtta

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi valla kultuurikeskus.
Karksi valla kultuurikeskus. Foto: Marko Saarm

Täna on viimane päev saata oma pilt Karksi valla kodukandipäevade puhul korraldatavatele selfi- ja joonistusvõistlusele. 

Joonistusvõistlusest on oodatud osa võtma kõik Karksi vallas või selle lähiümbruses elavad lapsed 12. eluaastani. Otsitakse loomingulist lahendust ja kasutatavate vahendite valik on vaba. Küll aga on oluline, et tööd oleksid horisontaalselt A4-suurusel paberil, sest paremaid nendest kasutatakse valla 2017. aasta kalendris. Töid saab täna viia kas Karksi valla kultuurikeskusesse või saata postiga aadressil Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia, sel juhul tuleb märgusõnaks lisada «Kodukant Karksi».

Selfivõistlusele «Karksi 20 küla» oodatakse iga küla sildi juures tehtud omapäraseid selfisid, mis tuleb panna Karksi valla kultuurikeskuse Facebooki lehele ja lisada #karksivald. Kodukandipäeval saavad meened kõik, kes on saatnud selfid 20 küla sildiga. Kui mõnel külal silt pole, oodatakse pildistajailt loomingulist lähenemist. Eripreemiad antakse neile, kelle foto on kogunud Facebookis kõige enam meeldimisi, on kõige vaimukam või loomingulisem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles