Oskaril läheb paremini kui mullu

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oskari juht ja aktsionär Aldo Parik võib rõõmustada, sest vaatamata majanduse jahtumisele on firma tootmine eelmise aastaga võrreldes kasvanud.
Oskari juht ja aktsionär Aldo Parik võib rõõmustada, sest vaatamata majanduse jahtumisele on firma tootmine eelmise aastaga võrreldes kasvanud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lihatööstuse Oskar juht Aldo Parik tõdes, et kuigi suurtel ettevõtetel on jahtuva majanduse situatsioonis eeliseid, läheb tema firmal hästi ning toodetakse rohkem kui mullu.

«Alati võiks ju toodangut rohkem olla, aga langust me praegu veel ei näe,» ütles Parik vastuseks «Äripäeva» küsimusele, kuidas jahtuv majandus on mõjutanud Oskari tootmist.

Soome kapitalil põhinev lihatööstus Atria Eesti, kes homsest uue juhtkonnaga stardib, konkurendis hirmu ei tekita, sest Pariku hinnangul ollakse veidi erinevas turusituatsioonis. Lihatöösturi selgitust mööda toodab Oskar nõudlikule tarbijale ning seetõttu masstootmisega tegelev võislteja neid väga ei mõjuta.

Lähiaja plaanidest rääkides jäi Parik tagasihoidlikuks ega tahtnud neid enne ellu viimist avaldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles