Kõrrepea, kes andis tõsistele täiskasvanutele ninanipsu

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inessa Saarits ja Anna-Liisa Sääsk hoiavad käes oma esimest raamatut, mis sai pealkirjaks «Haruldaste olendite taskuraamat». Kaanel on Kõrrepead, keda võib täiesti tõsimeeli pidada raamatu idee andjateks.
Inessa Saarits ja Anna-Liisa Sääsk hoiavad käes oma esimest raamatut, mis sai pealkirjaks «Haruldaste olendite taskuraamat». Kaanel on Kõrrepead, keda võib täiesti tõsimeeli pidada raamatu idee andjateks. Foto: Kristiina Baum

Lapsemeelsus ja veidrused on need, mis meid omapäraseks teevad ja teistest eristavad. Neid tuleb iga hinna eest säilitada, ka täiskasvanuna.

Nii leiavad Suure-Jaani kooli lõpetanud klassiõed Inessa Saarits ja Anna-Liisa Sääsk. Neid, kes koolinoortega päri, on hulgi: Suure-Jaani kooli direktor Epp Välba, Viljandi kultuuriakadeemia kultuurikorralduse tudeng Hedi Armulik, Viljandi kunstikooli direktor Kristjan Mändmaa, käputäis toetajaid ning paarkümmend hooandjat. Sugulastest, sõpradedest ja klassikaaslastest rääkimata.

Täna kell 16 esitlevad need kaks neidu Viljandi linnaraamatukogus kõigi eelmainitute toel valminud «Haruldaste olendite taskuraamatut». Tosinat silmale nähtamatut olendit tutvustav teos on ühtlasi Suure-Jaani kooli kinkeraamat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles