Londonist on järel parvede viisi parme ja piiritu võsa

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni-nimeline koht asub kaardi järgi just siin, parajas porimülkas Viljandi- ja Tartumaa piiril.
Londoni-nimeline koht asub kaardi järgi just siin, parajas porimülkas Viljandi- ja Tartumaa piiril. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kas teadsite, et Londonisse jõudmiseks ei ole tarvis passida odavlende, vahetada eurosid naelade vastu ega läbida muud tavapärast reisiga kaasnevat kadalippu? Londonisse saab imelihtsalt ka autoga, Viljandist umbes poole tunniga.

Mõne päeva eest korraldatud rahvahääletus on kaunistanud kogu maailma meediaväljaannete esikülgi. Analüüsitakse, käiakse kohapeal, arutatakse nii siin- kui sealpool lompi. Selleks, et Londoni inimeste arvamusest sotti saada, võttis ka Sakala teekonna ette. Jutt ei käi seekord küll Ühendkuningriikide pealinnast, vaid kohast Kolga-Jaani vallas, üsna Pedja ja Põltsamaa jõe ristumiskoha lähedal. Aga nimetatud jõed üheskoos ei jää oma võludega Thamesile kuidagi alla.

Foto: Allikas: Sakala
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles