Jaanid möödusid napsitades ja lärmates

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühadeaegse politseitöö märksõnad olid alkohol, lärm ja tülid. Patrullidel olid käed-jalad küll tööd täis, kuid suuremaid õnnetusi ja vahejuhtumeid siiski ette ei tulnud.

Neljapäeva õhtul läksid Sürgavere jaaniööl seltskonnad kaklema, aga korravalvurite saabumise ajaks olid tülitsejad juba leppinud. Kokku sai tol ööpäeval politsei 27 väljakutset, neist 17 öösel. Ühtki joobes juhti ei tuvastatud, samuti ei olnud ühtki väljakutset Viljandi jaanitulele.

Reedel oli 28 väljakutset, neist 16 päeval ja 12 öösel. Tooni andsid lärmiga seotud murekõned. Kainenema toimetati üks inimene. Avastati mitu kiiruseületajat, kuid ühtegi joobes juhti seadusesilmade teele ei sattunud. Pärastlõunal kella kolme paiku sõitis Navesti külas kraavi sõiduauto Seat. Kui korravalvurid sündmuskohale jõudsid, oli juht sealt lahkunud. Politseile on autot juhtinud isik teada, kuid et teda ei õnnestunud kohe pärast avariid leida, ei saa ka kindlalt väita, kas ta oli õnnetuse hetkel alkoholijoobes või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles