Neljapäev, 30. juuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordihoones jätkub täna kell 10 Ilmar Raua mälestusturniir males.
Viljandi spordihoones jätkub täna kell 10 Ilmar Raua mälestusturniir males. Foto: Marko Saarm

Viljandi spordihoones jätkub täna kell 10 Ilmar Raua mälestusturniir males.

Vabaduse platsilt algab kell 13 jalutuskäik giidiga.

NÄITUSED

Viljandi vanas veetornis Roman Toi sajandale sünnipäevale pühendatud näitus. Näitus jääb avatuks 31. augustini.

Wimkas Peeter Krossmanni maalide näitus. Turu tänav 7, Viljandi.

Viljandi linnagaleriis 1. juulini rahvusvahelise kunstnikerühmituse Arteground näitus «Kõik koos». Tallinna tänav 11/1.

Viljandi linnaraamatukogu trepihallis 1. juulini Sigitas Kancevyciuse fotonäitus «Ahoi! Inimene!». Tallinna tänav 11/1.

Sakala keskuses 1. juulini Veera Laugu juubelinäitus «Viljandi vaated ja metsikud lilled». Tallinna tänav 5, Viljandi.

Viljandi gümnaasiumis püsinäitus keskhariduse andmisest Viljandis. Hariduse tänav 2.

Viljandi muuseumi näitusemajas Eesti Rahva Muuseumi külalisnäitus «Pronksspiraalidest vaselisteni». Püsinäitus Viljandi linna ja maakonna ajaloost muuseumisse kogutu vahendusel. Muuseum on avatud esmaspäevast pühapäevani kella 11–18. Laidoneri plats 10.

Abja kultuurimaja esimese korruse fuajees ja väikeses saalis 31. augustini  «Looduse aasta foto 2015». Pärnu maantee 28, Abja-Paluoja.

Paistu rahvamajas juuni lõpuni fotonäitus «Helisevad hetked Suure-Jaani muusikafestivalil». Paistu tee 14, Paistu küla.

Kõpu külastuskeskuses kohaliku harrastuskunstniku Maria Kahari maalinäitus «Emotsionaalsed maastikud». Tipu maantee 1, Kõpu alevik.

Kõpu Peetri kiriku pööningusaalis on juuli lõpuni avatud naivistliku kunstniku Kaido Rätsepa tööde näitus. Näha saab laupäevtiti ja pühapäeviti kella 12–15 ning ürituste ajal. Muul ajal etteteatamisega tel 5348 5573.

Karksi valla kultuurikeskuses 30. juunini avatud järgmised näitused: esimese korruse fuajees "Helisevad hetked. Suure-Jaani muusikafestival", teise korruse fuajees Maret Kuura isikunäitus, sinises saalis Sakala šaržid. Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Kondase keskuses püsinäitus kooliõpetaja ja maalikunstniku Paul Kondase (1900–1985) maalidest, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse. Teisel korrusel 8. juulini grupinäitus «Alltogether. Soome joonistusklass». 3. augustini John Digby (USA) kollaažid «Kuu on luuletus» ning Prantsuse kunstnik Jean-Louis Cerisier ja tema vahepealsed maailmad. 11. septembrini Raul Rajangu maalid Mart Eriku kogust. Kondase keskus on augusti lõpuni avatud esmaspäevast pühapäevani kella 11–18. Pikk tänav 8, Viljandi.

Uku keskuse teisel korrusel Enn Loidi fotonäitus. Tallinna tänav 41, Viljandi.

Kohvikus Day Off Teet Lindma pastellmaalide näitusmüük. Ostjad toetavad üle-eestilist karikatuurivõistlust. Leola tänav 61, Viljandi.

Copy
Tagasi üles