Viljandis rööviti auto ning peksti läbi selle juht

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval kella 16.35 paiku teatas ühe Viljandi tankla töötaja häirekeskusele, et tanklas on mees, keda on arvatavasti pekstud.

Kohale sõitnud patrullpolitseinikele rääkis mees, et oli BMW-ga Paala järve juures ühe kaupluse parklas, kui tema juurde sõitis Saab. Esialgsetel andmetel tulid autost välja kolm talle tuttavat meest, kes andsid talle peksa ning röövisid talt sõiduauto BMW.

Seoses selle vahejuhtumiga on politsei tagaotsitavaks kuulutanud tumesinise 1999. aasta universaalkerega BMW, mille registreerimisnumber on 279 TJP, ning ühtlasi otsivad patrullid tumedat Saabi, mille täpsemad andmed on selgitamisel. Kui kellelgi on infot, mis aitaks tuvastada juhtunu asjaolusid või ka otsitavate sõidukite ning meeste asukohta, palutakse sellest teatada hädaabinumbril 112. Juhtunu asjaolude selgitamiseks alustas Viljandi politsei kriminaalmenetlust.

Pühapäeval kell 22.05 saabus politsei pressiteenistuselt täiendav info. Otsitav BMW oli jäetud ühele Viljandi valla külateele. Auto pukseeriti menetlustoiminguteks politseiparklasse. Juhtunu üksikasjad on endiselt selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles