Kohus pani naisepeksja teisel korral vangi

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduvägivalla all kannatavad paljud naised. Foto on lavastatud.
Koduvägivalla all kannatavad paljud naised. Foto on lavastatud. Foto: Marko Saarm / Sakala

14. mai õhtul oli 24-aastane Kristo vägivaldses meeleolus. Alustuseks viskas ta oma elukaaslast ja lapse ema tühja õllepudeliga, mis tabas vastu küünarnukki. Seejärel lõi mees naist jalaga ja lahkus korterist, kuid vaid selleks, et varsti tagasi tulla ja ohvrit juustest ja käest tirida. 

Võrreldes Kristo varasemate tegudega oli seekordne käitumine veel suhteliselt leebe. Tänavu aprillis mõisteti ta süüdi 2015. ja 2014. aastal sooritatud kuritegude eest, mille hulka kuulusid sama naise kallal toime pandud vägivallateod.

Viie juhtumi kirjeldused on isegi lakoonilises kohtulahendi tekstis üsna jõhkrad. Kristo tavatses elukaaslasele näkku sülitada, peksis teda rusikaga pähe. Kui naine oli lapseootel, lükkas teda korduvalt pikali ja lõi jalaga tema kipsis käe pihta. Lisaks mõistis kohus Kristo aprillis süüdi selles, et ta oli ähvardanud elukaaslase sugulasele peksa anda ja tolle ära tappa ning juhtinud autot juhtimisõiguseta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles